Thursday, December 16, 2010

Home » » Melayu Bogel Memang Sial

Melayu Bogel Memang Sial

kemarahan berganda!

Salam bloggers!

harinih, aku nak beritahu korang ada 1 website.. yang mengcopy paste artikel yang korang sesuka hati bapak dia.. ak dapat tahu benda nih pon pagi semalam, bila aku try nak cari artikel aku dalam Google..

aku ada print screen website nih..



screenshot dari website tuh

nihla website yang ak katakan.. dia copy and paste 2 artikel dalam blog aku.. iaitu Tuto : Kaki BW dan Customize Bunyi Kentut.. nih la 2 artikel yang aku nampak mmg sbijik dia amik.. sape empunya website nih pon ak xdapat nak trace.. haii.. nape lah ade orang camnih.. gila betul! mungkin juga artikel korang pon masuk kat tmpat taik nih.. klu aku buat right click disable, t cane korang nak copy code yang ak bagi.. tapi bila ak xbuat right click disable, nihla yg jadi...

so ak jumpa website nih kat SINI orang yang buat benda nih mmg gila barb betul laa... haihh... dapat mmg penumbok sjibik..

p/s : baran bertempat....

26 kali Burp!!:

iqbalhakimi said...

uish..kena bendung benda macam nie..ish3,,

Puteri Iqa Izyan said...

ish.pe ke benda tah..

bhye betul.

Burp said...

iqbalhamiki : hang atau xper...

puteri : tul! tah hape la dorg nih! geram betul ak.. huhu

amira said...

hurm..serba salah gak dibuatnya..kang buat right click disable..nanti tak ley copy code dak.. memang hangin aa kena camni

Burp said...

amira : haaa~ tau xper~ cane? huhu

Izzat Aziz said...

tak leh nak buat apa dah copy-paste ni.. disbale rigth click pun semudah copy paste code je untuk enable kan balik.

blogger tu cuma tahu nak buat duit je tu..

Burp said...

izzat : haii~ tuh ar~ knape lah org tuh buat camnih? masuk kat tempat taik lak tuh.. klu tempat yg senonoh ckit, maaf la gak lagi...

hans said...

aku gi usha kejap

P/S : Kenapa Nama Awak Macam Nama Perempuan?

Burp said...

hans : silakan~ :)

Lina_Lin said...

saman aje dier :P

Burp said...

lina : klu lah bleh! huhuhu

cn said...

betol kate lin tu..kite mmg boleyh saman org...tak silap under akta multimedia..jom saman menyaman..ececewahh..gaye da mcm loyer da nih

Burp said...

cn : hahahaha~ saya blajar company law ajer~ :P

saiazuan said...

trtipu aq dgn tajuk dia.. hahaha

Burp said...

saiazuan : hahahhaha! ko pk len kan!

Fariq said...

rasanye byk post yg die kidnap.. sebab byk yg penah kawan bace kat blog2 member, memang haram btul,, kite ban die ramai2..

Burp said...

fariq : betul! dh la gune tajuk yg tahi camtuh.. adaka?

cik lola said...

nmpk sngt org 2 xder idea..ciplak hak org...

'AQILAH said...

aaa die tak letak credit ?

Burp said...

cik lola : haihh~ tuh ar bai...

aqilah : mano ado.. haihh...

+dieabella+ said...

silap besau la dia carik pasal ngan ko..hehe

Clara Lana said...

Sabar ajah yah... Semoga aja yah... Semoga saja si penjiplak itu segera sadar... :)

Burp said...

dieabella : mengapa begitu? hahaha :P

Burp said...

clara : thankx~ tah kenapa orang buat begini.. haihh~ :(

hans said...

owh
aku dah masuk dah
sama kut
haih
macam2 hal skrg nih

PutraRocker said...

sharing is caring..kekekeek