Friday, December 3, 2010

Home » » Kenangan Bersama WWF

Kenangan Bersama WWF


Salam and Good Morning Bloggers!

hari nih saya nak share sedikit dgn korang semua.. korang mesti pernah try bergusti kan? nak-nak yang lelaki.. pernahkah perempuan try bergusti? hahaha! kalau ada mesti yang tomboy nih! hahaha~ well, ak just nak cerita pengalaman aku time skolah rendah dulu... bila gusti adalah salah satu permainan, selain tengteng, tutup botol, batu seremban, konda-kondi, guli, polis entri, dan bermacam lagilaa~ hahaha~ :)




dulu time sekolah rendah ak giat bermain gusti nih.. salah satu wrestler yg ak minat sangat ialah, pakcik botak.. STONE COLD STEVE AUSTIN a.k.a TONGKOL.. hahaha~ pakcik botak nih mmg best, dengan gaya dier yg cool dan ganas.. masa kecik, time nak bergusti jer.. cop sape nak plih jadi ape~ ape lagi~ ak slalu jadi STONE COLD.. hahaha~ ade jugak yang jadi UNDERTAKER, KANE, dan paling famous ialah THE ROCK..

nice move! :D

sebab apa saya pilih AUSTIN? salah satu sebab dier ialah SMACK dier yg senang nak buat iaitu STONE COLD STUNNER.. wow! move yang paling best dalam dunia.. hahaha.. TENDANG perot, orang tuh tunduk.. GRAB kepale orang tuh dan TARIK dan HENTAM muka dia kat BAHU kita.. hahaha.. heaven sangat!

nk pilih THE ROCK susah.. smack die PEOPLE's ELBOW nak kena baringkan orang dulu.. hahaha.. wish could turn back time.. time dulu, ape pon xyah pkir sangt.. buat jer ape nak.. :P

hehehe~ tuh la kenangan bersama WWF... korang xkan xder kot? tipu ar xder! :P

p/s : ade orang cakap, tgk WWF gay, sebab tgk orang laki pakai spender.. heck! g mam laa~ ak nak tgk wrestling bkan nk tgk spender orang.. gile!

6 kali Burp!!:

Ana Mardia said...

minat gila kot stonecold, the rock, batista..

Burp said...

bhaha~ ade jugak pompuan yg minat~ :P

+dieabella+ said...

dlu pon aku tgk wwf..pastu wwe kan..minat the rock..siap ade poster..hahaha..tp i perempuan sejati..hehe

Burp said...

dieabella : hahahaha~ the rock~ betul mnat tuh.. hahaha~ :P

Bert said...

aku cop Mankind/cactus jack..kalau main ps2 mmg kene pilih dia ni

Burp said...

bert : hahaha~ mankind~ smack gune stokin tuh.. hahaha :P