Monday, December 13, 2010

Home » » Simbol Tandas Yang Kelakar

Simbol Tandas Yang Kelakar



Salam Bloggers!

hahaha~ harinih saya nak share sedikit dengan korang gambar simbol ke tandas.. kita mungkin dh biasa dengan simbol kita selalu nampak.. tetapi, manusia memang selalu, terlebih kreatif dalam meluahkan idea mereka..

Jom kita tengok simbol ape yang kreatif sangat? :P




 penggunaan cara air keluar dari botol


 bahahaha! mengintai eh?


 menggunakan anak patung


 simple and lazy :P


 hahaha~ manly and femine :)


 *ehem ehem*

 hahaha! nih paling bijak! :P


tersepit menahan kencing! :P

hahahaha! macam-macam signs ada~ kreativiti... suatu forces yang sangat baikk .. :)

p/s : tengok tanda-tanda nih, nk terkucil lakk.. :P

19 kali Burp!!:

amira said...

yg paling tak boleh blah.. letak underwear tu.. haha

CaDLyNN said...

hahhaa...lawak..

Burp said...

amira : hahaha! tuh baru senang nak tau! :P

Cadlynn : kalau la MY buat camnih! :D

Nurhidayah Bahari said...

yg letak anak patung tuh kiut....

Burp said...

hidayah : hahahaha! cute? :P

amy syifa said...

nape malaysia nak xnak wat simbol mcm gini? haha...

+dieabella+ said...

xde keje betol sape wat sign cmtuh..hehe

Burp said...

amy : hehehe~ tau xper! baru best! :P

dieabella : hahaha~ best laa! :P

Izzat Aziz said...

yang simple and lazy tu aku suka, kemas..hehe

Burp said...

izzat : bhahahah~ betul~ xpyh nk design susah2~ :P

ARieF said...

paling kreatif cara gne botol air tu..
serius lawak..
hahaha

Burp said...

arief : maksud ko care air tuh kluar? hehehe :P

Nur Shareena.. said...

adoi tak tahan betool T__T

Burp said...

nur : hahaha~ gogogo shishi :P

KiN said...

kreatip2 :)

Burp said...

Kin : bhehehe~ sukela tuh~ :P

~Nani3@InTaN~ said...

kat malaysia belum ade rasanya simbol2 pelik ni..huhu

nabila saat said...

suka yg simple and lazy tuh~

Burp said...

nani : hahaha~ tapi nak gk jumpe 1 :P

nabila : hahaha~ jimat kos! :P