Sunday, June 20, 2010

Home » » Siapa Remedy?...

Siapa Remedy?...


Salam and Good Evening to all~

hari nih ak ngah blogwalking tetibe nmpak psl RDS a.k.a Random Direct Source kat blog si Remedy.. kita nih sbgai blogger, kita mestilah nak traffic yg mencanak2 naiknya.. duit Nuff or mane2 ads pon lagi masyuk.. ekeke.. kekadang kita wat manual, smpai berpeluh ketiak pon, pergh.. brape la sgt.. ak sindri pon sakit lagi nih.. tapi xper, kita blaja dr yg pakar.. hehehe..

skang dalam cara encik Remedy nih, dier kate bleh dpt blogwalking sbyk 500 blog dlm sejam~ haa~ kita nk buat seratus pon dh perit.. camano? nk dok berejam2 dpan laptop smpai kne mrh ngan parents? hahaha.. xnk ak~ dier ader jugak wat tutorial yg simple utk menerangkan sedikit sebyk steps dier seperti di sini.. ak pon tgh memkir camane nk buat.. xrugi pon bljar bnde baru :)

bnde RDS nih xgunakan bot, kot2 la takot klu nuff xkasi sume.. yela, bot nih mcm auto, kite xon9 pon, dier ley "jalan-jalan" ngan sndrinya.. kang abis ilang Gliterati tuh.. mane nk cari lagi? hahaha.. kat sini jugak encik Remedy kita smpai bergadoh2 ckp bnde nih... hahaha betulkah?.. bnde nih xslh pon, bagi yg nk blaja boleh ajer, sb encik Remedy kita nk bg free e-book yg ley guide kita secare free.. bestkan? e-book nih berharga RM30 kot.. hehehe..

tapi sape kah gerangan dia nih?

TARAA! now u know.. hehehe..

Marilah kite same2 blajar.. xrugi ponn :)

Peace :)



6 kali Burp!!:

zaza said...

mcm best jer kan..
xsalah kot nk bljr benda baru.. ;)

GombakMali said...

hahaa.. yess.. cube jer..mane tau rezki~ :)

Fahd said...

jalan-jalan ternampak plak artikel pasai dak remedy nih...ihihi

remedy ni member sy ahaha

GombakMali said...

Fahd : hahaha.. dier dh nk nek femes dh skang..

Lepat Pisang said...

macam pernah nampak brader ni..hm,kena try gak produknya..

GombakMali said...

lepat : ahaha.. wajib try :P