Monday, June 28, 2010

Home » » Cucur Udang Buat England ~!

Cucur Udang Buat England ~!


Salam and Good Evening to all~

malam semalam adalah satu hari yang mengecewakan khas buat penyokong England (mcm ak) yang ade kat Malaysia nih~ sekali lagi England xdapat nk merebut peluang ke final World Cup 2010 selepas kalah kat tangan Jerman yang banyak turunkan squad muda mereka..

kekalahan yang teruk bagi ak.. 4-1 .. teruk btul kena blasah dgn squad jerman.. ape yg watkan england teruk bebeno? satu yg ketara ak tgk, kesilapan defender kekadang, yg mcm nervous bile nk mengdefend, pastuh, ble kena counter attack, xder sape rasenyer kat bwah tuh.. kcuali sorg dua jer defender.. Jerman jugak main ngan elok betul semlm.. xder can kkdg England nk pgang bola..


* cubaan Rooney...

*Ozil yg lari mcm the Flash semlm..

antara scorer semlm adalah..

Jerman England

Klose 19" Upson 36"
Podolski 32" Lampard 37"
Mueller 67", 70"

hahahaha! ak xkire! ak nk kire gak gol Lampard semlm.. lebih dr garisan gol.. xder sape ley sangkal kan.. siapla refree tuh nt ngan Fifa.. mnjwabla ko.. maybe ader org kate..

"alaa, klu Lampard gol pon, Jerman still menang.."

xsemestinya.. sbb klu goal Lampard dikira time tuh.. Jerman mungkin akan tertekan sbb dorg dr leading kena kejar.. n England mungkin boleh main dgn lebih tenang n kembalikan struktur mereka.. tapi yelah, dh takdir dorg klah.. dorg dh mncuba.. :)

Peace and bubye England :(

P/s : nape tajuk camtuh? igt x iklan cucur Adabi? KAMI dh pulang mak wat cucur.. KAMI referred to England yang dh pulang kat tanah air dorg.. huhuhu


6 kali Burp!!:

sizukaDeboss said...

bola tak kena jaring:P

GombakMali said...

hahaha... xder2.. dh lpas dr garisan!

nuyuEna said...

rilek r der...meh ikut wa sokong brazil lak...hehe..
even,ade gk kecewa ngan england sket..hehehe..

GombakMali said...

nuyuEna : hahaha~ gua argentina lak skang~

ezyanie said...

brader gombakMali , no 8 tu Ozil laa !! :)

GombakMali said...

ozil ker ozul?hahaha xslap kat jersey dier tlis ozul~ haha trimas :P