Thursday, June 3, 2010

Home » » Siapa, Apakah Kau? ~!

Siapa, Apakah Kau? ~!

Salam and Good Evening to all~

Rinih ak nk crita ttg bnde yg baru jer pagi td berlaku kat aku.. ape yg jadi?.. haa~ bnde nih terjadi pada pukul 4.30 pagi.. time tuh ak baru jer lpas BW, dh pnat pas sharian menhadap laptop.. haha..

skali tuh ak pon baring2 la kat kusi sofa yg slalu ak tedo nih (yer, saye tedo kat ruang tamu).. pastuh dgn tetibe jer~~ PC desktop ak ON ngan TETIBE nyer~~!! mak aihh.. ak nek heran, adik ak da OFF da td b4 dier p tedo.. ak da goyang.. haihh... siapa lak~ ak xnmpak ape2 pon..

Dgn pantas nyer ak amik hp ak, tgkp gbr kat tmpat yg berkenaan, mane la tau, kua lak gbr "dia".. trus ak on lampu sume.. hahaha.. sape yg xgoyang~~ xde sape kat ruang tamu tuh kcuali ak..

Kat bawah nihla tmpat kjdian, ak amik dr tmpat ak baring kat sofa umah ak.. time nih pc tgh running nk on.. butang on kat tmpat krusi putih tuh.. seram mak nox~ hahaha


*if korg tgk tol2 kat kusi tuh ade la sket bygn.. erkk.. ;(


P/S : org kate, org yg XPNAH nmpak bnde nih, mmg XKAN nmpak smpai bile2.. tul ke? ak hrap betoi la.. hahaha..

15 kali Burp!!:

linda musee said...

penah alami benda hampir sama macam ni. around 3 pagi. laptop still on kat meja. kite dah mamai2 dah ngantok kat bed. then dengar bunyik org tgh menaip kat keyboard laptop tu. bunyik tap-tap-tap. waaaaa !

GombakMali said...

linda : hahaha~ ayyookkk~ tuh lagi seram~ hahaha ;p

Psychaoez said...

kering giler ko smpi siap amek gambo..maunye mnjelma btul2 depan ko,ape cer?mmg aq xdtg umah ko pasni da haha

GombakMali said...

hahaha..ak pon xtaw np ak bleh brani ttbe..hahah~ nih sume psl ko la~ men snook semmlm ckp psl antu..tol2 dier dtg kat umah ak..hahaha

'AQILAH said...

uih...aku pernah nampak sekali..tapi dengar bunyi banyak kali :)

GombakMali said...

hahaha~ dok diam2 jer la aqilah~ skali dier sergah t.. ;p

peaNut said...

seramm la baca cerita ni..huhu..tambah plak gmba background blog ni pun nmpk seram..garang nyerr muka kucing tu!!huhu

GombakMali said...

hahaha~ xde papela tuh~ bse la..kite xdok berseorgn.. try tgk kat blkg peanut.. ;p

khalidah said...

perghhh...seram gak....walaupon aku x nampak apa kat kusi tuh...hehhe...jemput2 singgah blog saye laks

Silence Shooter said...

dier nak gurau ngan ko tu jer bro..
kalo btol2 nak kaco ko da lama dier tunjuk rupa..
wakakakaka~

aanz said...

aiyarkkk...elok je bc post ni kul 1 pagi cmni..adeys...lomah jantung den

GombakMali said...

khalidah : hahaha..ader sket jek.. ;p

silence : wakakaka..klu dier tnjuk ghuper dier..mao pngsan ak~

aanz : hahaha..jgn~ ayoookk~ :P

Bert said...

serammm..mintak2 aku x kan kene bende2 cmni

mangosteenager said...

Emhh...
No komen...
Heehe..
Meremang bulu roma ne...
haahha....

GombakMali said...

Bert : skali skala~ ak 1st time kne kaco camnih..ahahaha//

mangosteenager : cubo hang tgk kat blkg hang.. :P