Tuesday, June 22, 2010

Home » » Kucing Gay~!

Kucing Gay~!





Salam and Good Morning to all~

harinih, ak sgguh kecewa.. krna subject utk aku buat entri baru xnak bekerjasama.. pe subjek nyer tuh? hahaha.. tggu~ sbb subjek nih spesel sket.. hehehe..

tapi tah knp ak browse-browse utube.. terjumpa 1 video nih.. hahaha~ yaa! kucing pon ade yg GAY.. maybe korg igt ak slh pndang.. tapi korg tgk la sindri.. hahaha.. xtaw la, dorg nk bermanja-manja jer kot~ tapi nape manja dorg nih.. tah! hik3x..

well tkan jer play tuh! :P

Peace :)



18 kali Burp!!:

nabilah_2908 said...

hehehe..boleh buat dialog ni...

kucing putih tu slh tgk kot...

myb kucing oren tu dh byk kali terangkan yg dia ni jantan..tp kucing putih tu tak caya..nak gak...hehehe...

jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

IERA HAJERAH AZMAN said...

hahaha :P

GombakMali said...

nabilah : hahaha.. tuh ar~ kne pkai cmin mta la pasnih~ :P

iera : hahaha..amboi~ :P

nas said...

astaga...eheheh..kucing pon leh gay..isk3...

nas said...

ehehe...sian tgok kucing 'pondan' warna oren tue...ehehe...muke sadis jerk kne rogol..ahaha

marina anakcikbob said...

hahaha...kucen aku pon cmtu..
tp bukan die gay..
tp sebab die xtau kucen aku lg 1 tu jantan sbenanye..
hahahaha..

ALLIFF26@ eLLe_G'o'wJezz said...

hahahahah!!! elle ada kucing pondan kat rumah... lembut jew!!! tp sebenarnya kucing pondan nie best!!! dorg dengar cakap...
.
.
.
btw kucing 2 blm bersedia nak jadi bapa!!! tapi nafsu kuat... 2 yg dier cr pihak yg x dpt memberanakkan anak...

GombakMali said...

nas : hahaha~ dier da redha dh~ ekeke!

marina : hahahah~ cane ley xtaw?? pelik2.. ekekke

aliff : hahaha~ ade eh kucing pondan lak? xpnah jumper g.. haa~ tuh pon yer gk.. hik3x.. cri mangsa yg xley ngandung~ :P

'AQILAH said...

siapa ikot sape ni..kucing atau manusia...heee :)

GombakMali said...

aqilah : hahahaha... tett! xtaw cane nk jwab~ :P

~Nani3@InTaN~ said...

kucing pun lebey kurg mnusia jek..ade hti n perasaan yg kite mgkin xtaw kn.. :)

GombakMali said...

nani : hahaha.. btl2 :)

nabilah abd rahman said...

adik beradik 2...^_^

Dhada Yahaya said...

Sabo jela kucin oren tu .. hahaha

GombakMali said...

dhada : klu dier kuat, dh lme kne trajang~ :P

HairiAks said...

Hahaha..
lucu2.. Berguling guling aku dalam bilik bace entry ni.. ngeeee..

Jemput datang blog Prince.. bace entry baru.. Jangan lupa beri komen ok..
Prince Hairi- Aku NAk Marah Puas Puas

Mohamad Nur Hidayat said...

pasrah je ka kalo jadi kucing oren 2

serigalasenja said...

Personal loan

pinjaman tunai untuk memenuhi berbagai kebutuhan anda
Apakah Anda merencanakan pernikahan, merenovasi rumah, membayar uang sekolah anak-anak, atau bahkan mengajak orang-orang tercinta dalam perjalanan liburan Anda? Personal Loan dapat membuat hidup Anda lebih mudah. Produk pinjaman kami juga tersedia jika Anda ingin melakukan pembelian lainnya.

Dapatkan Manfaat Dari Personal Loan Kami

Jumlah pinjaman hingga IDR 200 juta
Tanpa agunan, persyaratan mudah dan proses yang cepat
Pembayaran dengan cicilan tetap dan terjangkau setiap bulan
Perlindungan asuransi jiwa* dari kewajiban pelunasan seluruh hutang apabila Anda mengalami musibah
persyaratan

Warga Negara Indonesia, 21 – 55 tahun
Minimum pendapatan sebesar Rp 36 juta/tahun
(gaji kotor untuk karyawan; atau gaji bersih untuk wirausaha/profesional)

Memeriksa Status Permohonan

Permohonan Anda akan diproses selama 5 hari kerja. Anda dapat memeriksa status permohonan dengan

Harap hubungi 24-Hour ANZ Call Centre +62 21 572 1900


Memeriksa Rekening

Setelah permohonan Anda telah disetujui, Anda dapat memeriksa cicilan bulanan Anda, saldo sisa pinjaman, dan tanggal jatuh tempo dengan menghubungi

Harap hubungi 24-Hour ANZ Call Centre +62 21 572 1900


Bagaimana jika saya perlu membatalkan pinjaman begitu uang telah dibayarkan atau ditransfer? Dan bagaimana jika saya melakukan pelunasan dini sebelum masa pinjaman berakhir?
Saldo sisa hutang akan dikenai biaya 5% atau Rp 100.000 (yang mana pun lebih tinggi).
Biaya ini harus dibayar bersama jumlah sisa hutang.

Di manakah saya dapat membayar cicilan saya?
Anda dapat pergi ke cabang terdekat, atau menggunakan mesin ATM ANZ atau mitra kami untuk membayar cicilan pinjaman Anda. Harap perhatikan bahwa akan ada biaya tambahan untuk hal ini.

bila berminat dapat menghubungi via sms ke 085859467928 dengan ( chairul sarto utomo ) Marketing

ANZ Semarang Jl. Pandanaran No. 101
Semarang 50243