Wednesday, June 30, 2010

Home » » Mari Bereksperimen Dengan Mcdonald ~!

Mari Bereksperimen Dengan Mcdonald ~!





Salam and Good Evening to all~

parapapaaa~~ hahaha.. selalau kite dgr lagu si badut nih.. skang nih pon ngah kecoh kat Facebook tentang truth about Mcdonald foods.. tah hape tah truth nyer, smpai kat home berlambak post tentang tuh.. ak memang xkan join la sbb tau taktik dorg.. kang die bwak p sane, p snih.. isi survey.. xder bnde nyer..

tapi... ak google semlm dan mungkin ak tahu ape die yg terjadi.. nihla dier video yg ak jumpe..


apakah mungkin nih konspirasi? ak pon xtaw.. dlm video nih dier eksperimen dengan makanan-makanan McDonald.. dan lepas ak tgk video nih, mcm ader betulnyer gk.. makanan akan hancur dan basi.. tapi kentang tuh, xnk pon hancur setelah bape lame dibiar kan kat luar.. so mcm mance bile masuk perot kite? hahaha.. tepok perot, tyer selera~ :)

Peace :)

P/S : parapapapaaaa~~ mkn la makanan masakan emak.. ader berkat air tgn mak.. buat mak~
I Love You~ :)

15 kali Burp!!:

Fay Nana (Cik Fana) said...

x makan mcdonald lepas nih. :))

misyamissyou said...

ihh...eww..ishh..tu la nak tgk pe pn yg the truth kat fb tu mls nak like2..tp alhamdulillah..xmakan McD..

nabilah_2908 said...

wah....10 minggu...fries tu masih elok...hrumm....

jom ke APA KATA HATI pulak,
MESSAGE BOX

GombakMali said...

fay nana : hahaha..kurg2 kan laa~ :)

misyamissyou : hahah tuhla..xyah like.. mungkin nih yg dorg cube nk tnjuk :D

nabilah : konspirasi perhaps? :D

nuyuEna said...

buat fries sndri la cmtu..:)

Anonymous said...

rasanya tak ada apa yang pelik pun. French fries mcd kan ada BANYAK GARAM. Lagipun fries tu digoreng sampai garing di luar, yang menyebabkan kelembapan hilang. Jadi sebab itulah french fries tahan lebih lama berbanding makanan lain. Kira macam diawet la.

Jadi, french fries tu tak busuk selepas 10 minggu, tu bukan satu benda yang pelik.

The whole point is, mcd letak banyak pengawet, jadi makanan dia kurang baik untuk kesihatan. Makan sekali-sekala takpe. Jangan tiap2 hari. :)

SheY PuLL said...

sampi mcm 2 k..isk2...
ape lh McD nie..
Jom2 boikot jgn mkn lagik Frice dia..:)

~Nani3@InTaN~ said...

uiyooo...ptutle btmbah gumuk bile mkn mcd..hehe..tp suke la dgn mcd neh..hmmmm

miss nana said...

wohoaa.erk =_=" specahless.berapa byk da yg dah telan selama ni

Jemput jenguk sini
Berita Baik untuk Cats lover

GombakMali said...

anonymous : seploh markah utk anda~ :D

sheypull : mkn sket2 laa~ :P

nani : hahaha..mkn burger jerk~ :P

miss nana : hahaha..coming~ :P

cik helena said...

patutlah sedap gila fries dia.alah!betul kennih heehehee

GombakMali said...

cik helena : hahahaha~ :)

hentakbelipat said...

gila wayang ape nih!!kalau nk tau mcd adalah pengeluar makanan segera yang tertinggi guna saturated fat..dan saturated fat mmg jenis gila ba degil nk dcompose kalau dalm perut

hidayat said...

eksperimen yuk.......

si para para said...

mcd ni daripada yahudi..tapi kita makan jugak makanan daripada bangsa yang di laknat..hmmm