Monday, June 14, 2010

Home » » Malaysia Youth Say Ads

Malaysia Youth Say Ads






Salam and Good Evening to all~

this gonna be short and simple update... nih sume ttg iklan youth say.. its getting annoying.. knp? sbb dier trus wat link ke iklan mrka.. ak xksh nk klik nih tpi klu dh ader yg cube menipu.. mmg annoying.. pls.. klu nk ltak link.. wat ngan care yg bersopan sket.. sopan camne??

LETAK LINK ADS ANDA KAT DALAM MSG KAT SHOUTMIX, DAN LINKED KE BLOG ANDA BKANNYER LTAK LINK DIRECT KE IKLAN TUH.
KLU ANDA WAT CAMTUH, NGAN SOPAN MEMINTA XPER.. NIH DHLA GUNE NAME BLOGGER YG LAIN DLM SHOUTMIX AK.. PENIPU SATU HAL PASTUH SOH TKAN IKLAN KAU?
BANYAK CANTEK~
AND CAMANE NK ELAKKAN TER-KLIK IKLAN ORG2 YG CAMNIH??

TGK DLU URL DORG KAT BWAH BROWSER MASING2..
KAT SITU KUAR LA LINK-LINK ORG YG CAMNIH..

REALLY SORRY LA KLU NK TEKAN KLU WAT CAMTUH...

X PEACE~ THIS IS WAR! >:(

22 kali Burp!!:

zaza said...

yeah!! sokong2...
so annoying....

GombakMali said...

zaza : mmg~!! jgn klik~~!! bia lantok sape2 pon xdpt klu dorg trus direct ke iklan dorg..

Cik Muffin said...

samela...kalo dpt link mcm ni ryn terus out je...org yg same kdg2 letak nama lain2 kat cbox kite..sajela tuh nak suh klik bnyk2 kali...maleh layan...x jujur..

GombakMali said...

cik muffin : mmg! menipu jer kjer.. dh mule menipu..igt halal ker pe yg dorg dpt?bongok!

kaizen shinobi said...

cara? ade je... banned je web youthsays guna shoutmix... settle..

aq dah banned lama dah... jangan lak ban IP... nanti ade orang guna IP yang same nak datang tinggal link susah...

GombakMali said...

nice kaizen..t ak try~ :D
bnde nih ngaco gler.. sakit toi ati ak.. haha

blur said...

ade ke patot gune nick aku ngan TTT mcm sXXl je si lol... last2 aku report spam kat youthsays... teros x leh tekan support die... bt semak je...

GombakMali said...

blur : bdak2 nih mmg kuang hajo.. ader kkdg blogger yg ade link youth say nih soh tkan .. ak xksh sgt.. tpi skang dh mnipu smpai pkai nme blogger tuh yg ak sakit ati..

nuyuEna said...

mara tol wan..t cpt tua kang~hehe..sy pom ade iklan youth say..tp sumpa xprnh taruk link kt shoutbox..hehe~

buyat(bebola tomato) said...

xpernah ambek tau yg dorang gune name blogger lain..tp kot gune name blogger famous,memang org prasan la.. kalau nk rase lg kelakar,aku pernah jumpe org tulis da klik kt shoutmix org..ntah ape yg dikliknye coz kt situ xnmpak pape ads pun...

GombakMali said...

nuyuEna : hahaha.. klu nk mtak tlg klik ley jer, tapi tuhlah jgn ltak trus direct ke link n jgn sesekali gune name org lain..pantang tol la.. haha

buyat : hahaha.. klu kite slalu BW kkdg kite dh nek hfl ngan nick kat shoutmix nih.. sbb kkdg terpasan klu dorg cube menipu.. oh tuh~ maybe time dier tuh ader ads.. ble tang ko masuk site org tuh.. ads dier da ilang kot.. hehehe

nuyuEna said...

ngee~dh lupe da link tu per..mlas nk promote2 lg..hehe:)

GombakMali said...

nuyuEna : hahaah camtuh pon buleh? :P

nuyuEna said...

bse la..org yg x kejar kekayaan mmg cmtu..hehehe:P

nas said...

sokong2 ngan artikel cm2...panas aty aku kalo diorg wat cmnie...tapi nas pon promote ys gak..tapi nas bg link,tapi nama lak direct ke blog nas...huhu..xper kn? ehehe

Ana Mardia said...

a'ah dulu pon sakit ati jgk..tp dah lama banned website youthsay kat shoutmix..

GombakMali said...

nuyuEna n nas : hahaha.. klu diwat ngan care baik xder der nk mrh~

ana : hahaha.. ban ajerk~ :P

531799.MY01 , MOHD FIRDAUS BIN ABDULLAH. said...

pendapatan iklan youth ni memang berbaloi,,tetapi..ha ada tetapi..kalau anda perasan apabila selepas klik atau masuk ruang iklan itu anda terpaksa close ruangan tu buka yang baru...dah 1 ip satu klik kerana dia ada rekod setiap ip yang klik iklan tu..walaupun begitu ASc pun guna jugak hehehehe tgk kat blog asc ruangan Satu Klik 20 Derma kat blog ni http://asiaticaherb.blogspot.com/

Ustaz Love said...

Kalu wat mcm Ustaz Love ok tak? letak iklan mcm banner. Sape nak klik, klik la. tak nak sudah.. hehe

GombakMali said...

abdullah : hahaha..klu diwat ngan care betul xder sape yg mrh.. :P

ustaz love : hahaha.. bleh jer promot.. tp diwat ngan care yg berhemah~ sbb dh byk yg merungut :)

Jericho said...

Cara dorang kempen tu dah semakin teruk. Bagi Ban dengan report SPAM jer tu.. Dah kurang sikit benda ni dekat blog lepas dorang tu kena ban dekat shoutbox.

GombakMali said...

jericho : tuhla psl.. mase mule2 wat blog nih xtaw la mentang nih..bgitu byk yg menyinggah~ haha.. skang tidak lgi~ :P