Monday, June 21, 2010

Home » » Contest Gambar Best by Asada

Contest Gambar Best by Asada





Salam and Good Evening to all~

haha.. time ak ngah berBW.. ak terpandag satu contest nih yg bertajuk seperti di atas.. mula-mula skali pandang jer.. tapi pas lame-lame, baru ak terpkir, ak ader tngkap gbr ngan mmber ak time kat Perak dulu... so xsalah pon nk cube nasib~ :D

Contest nih dijalankan oleh ASaDa RyutaRo dan kalau anda nk join ley klik kat banner atas tuh :D so apekah gambar yg akan ak pertaruhkan? hehehe.. jengg jengg jengg..

*nihla gambar yg ak rasekan terbaik (terbaik ker?!) utk dimasukkan dlm contest nih.. hehehe..

so, ape cer ngan gambar nih? gambar nih diamik semasa ak dgn mmber ak kat umah sewa kat Perak.. kitorg nk gbr profile kitorg kat FaceBook len dari org lain.. so time amik gmbar nih, macam2 jadi.. kitorg sampai berpeluh2 ketiak berposing dalam bilik gelap yg xder kipas.. nape xpsg kipas? sbb gmbar nih dibuat dengan menggunakan lighter.. yesza! dgn lighter.. lighter murah lak tuh, bkan Zippo or sumthing.. lenguh tol tgn kitorg dengan pegang kamera lagi.. kitorg gune fungsi bulb.. berjam2 kitorg abiskan masa kitorg dlm blik gelap kat umah tuh.. dan berratus2 jugalah shot yg kitorg amik.. melukis dengan lighter.. perghh.. sampai bergadoh2 mulut sbb ader yg cantek ader yg x.. pening tapi it paid off at last.. hehehe :)

so harap dgn gambar nih.. bolehla menang.. ngee~! :P sesape yg bace.. ley la join eh, tapi bek cpat sbb trikh tamat ialah 1 July 2010.. klik la banner kat tepi sidebar tuh or klik jer kat dlm entri nih :)

Peace :)

9 kali Burp!!:

'AQILAH said...

cantik cantik...:) good luck ! :)

M a W a D D a H said...

cantik gak n kreatif gambar itu...gud luck to u...

Lepat Pisang said...

mantap!hensem!cun!good luck yer!

GombakMali said...

aqilah, mawaddah, lepat : hahaha..tengkiu.. mudah-mudahan.. amboi puji anda sume~ cepatla~ nk kuar nih... nk kirim pape x? :P

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! hebat tu lukis guna lighter. siap basah ketiak ambik gambar.. ade bau tak? hehe =P

tQ sudi join.. asada dh letak nama kat senarai peserta. gud luck! (^^,)

GombakMali said...

asada : hahaha, mlgnyer xderk bau.. gnela rexona! tetibe.. :P

thx asada~ :D

maCy said...

asada ni mane2 die merepek la.. haha

bdw, very nice one.. goodluck! :D

cemomoi said...

dorsng tak ajak pon

fideila said...

gud luck..hehe