Thursday, June 17, 2010

Home » » Tutorial : Cara2 Nak Tau Orang Invi YM ~!

Tutorial : Cara2 Nak Tau Orang Invi YM ~!


Salam and Good Evening to all~


pernah x korg nk bckp ngan seseorg tuh kat YM, tp dier asyik off jer.. padahal~~ dier invi.. (mgkin xnk korg kaco dier kot) hahaha.. xlah gurau jerk.. :)

so arinih ak nk tlg korg, check mane2 org yg korg nk tau dier invi ke x.. yelahkan, org kat snih nk berborak, tapi org kat sane, ilang n diam ajer.. kcik ati.. :( lenla klu dier gtau siap2 yg dier nih mmg invi @ tgur korg dlu.. nk2 lak awek@balak yg korg ngah tackle.. hehehehe :P

so camane? kat bwah nih ader ak listkan web2 ak pnah try nk check org invi kat list ak.. hahaha.. and dier mmg terbukti berkesan, yg mane, ak dpt tau dier invi sebnarnyer.. hehehe..

so~ antara website nyer adalah~ :


*yg nih best, sbb korg ley dpt kwn baru, sbb id-id yg lame dimasukkan kat website nih, akan terpapar kat org lain..

*same like no 1

so tuhlah antara yg pernah ak cube.. so klu korg nk lagi~ pakcik Google n makcik Yahoo kan ader~ :D slamat mencari~

P/S : klu dh tau invi tapi dorg xlyn gak.. phm2 jerla knape~ :P


20 kali Burp!!:

@yuE said...

ohh macam tu pulak??macam2...hehe

NOOR FATIN said...

gud info!!
haha
dah xleh la nak invi3 lagi..hik3

GombakMali said...

@yue : hehehe.. xder secret dh skang nih.. huhuu..

noor fatin : hehehe~ cak!

Nur Wafaa Afi said...

alaaa baru je nak lari2. oh nooo :P

GombakMali said...

nur wafaa : hahaha~ kemane ajer dong? :P

MiSs FaiRlaDy JiM said...

hurmmm nasib terbaca entry nie..lepas nie i sign out jer terus..since malam tadi tak disangka2 "org tersebut" buzz2 dan jerit2 siap bagi tanda seruan panggil..tapi i terus sign out akibat terkejut macam mana dia tau i tgh invi

GombakMali said...

miss fairlady : hahahaha~~ kantoi~ :P
dier nk bknalan la tuh~ :P

~Nani3@InTaN~ said...

bgus2

GombakMali said...

nani : tehehe.. tengkiu~ :)

eiysya zasya's said...

isk..xpe2..kalau org tego pun, tp xmo jawab, buat dono sudaa~ hik3~

GombakMali said...

eisya : hahaha~ yela an~ org xsudi~ hahaha....huhu :(

Dhada Yahaya said...

Haha sesuai la utk sesiapa nk cek gf/bf mereka ;P

Adam said...

kalau nak senanarai yang lagi banyak boleh check Yahoo! Messenger: Cara mengetahui orang invisible

'AQILAH said...

weee ku selalu buat invi..habisla lepas ni..

Amanina said...

http://www.ydetector.com/

selalu guna yang ni. haha. :)

chendol pulut said...
This comment has been removed by the author.
paiz said...

hehehhe.. senang la nk tau saper invi pasnih.. aku pun slalu gak invi~

oempak said...

thanks for the tips, you make my day :)

GombakMali said...

adam : yeah~! thx 4 additional info~

aqilah : thehe.. scanning urs~ :P

aminina : ley listkan kat dlm list nih~ :P

paiz : hahaha.. ley cek ko nyer t~ :P

oempak : ur welcome~ :D

farysa said...

wt pnt la invi klo org leh twu jgk
tp bes jgk klo dpt twu kn
hihi