Sunday, January 2, 2011

Home » » Selamat Tinggal Gombak

Selamat Tinggal Gombak



Salam Bloggers!

hari nih, aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi datang ke blog aku, mengomen di post aku yang tak seberapa ini.. kini giliran aku pula ingin berangkat pulang ke tempat pembelajaran aku di UiTM Sri Iskandar, Perak.. hehehe! time korang baca post ini, aku dah pun naik kereta bersama member aku dan mungkin kat tengah highway PLUS menuju ke exit Gopeng.. hahaha..

sekali lagi terima kasih sebab datang dan memfollow aku.. jangan risau, aku akan cuba mengupdate blog kesayangan korang ( sayang ke? hahaa! ) nih jikalau masa mengizinkan.. dan tak lupa juga, aku akan cuba berblogwalking di masa-masa yang sempat aku mencelah, seperti di kelas lab ke? mamak yg ada wifi ke? hahaha~

aku ingat nak post kan bersama video aku main gitar ( terer sangat ke? ) lagu Supermassive Black Holes tapi tak sempat laa.. sebab aku baru balik dari membeli barang lain seperti selipar baru, sluar pendek baru, stokin baru, testpad baru dan bermacam baru lagi... hehehe..

sekali lagi, terima kasih, ikhlas dari hati saya, seorang manusia yang bernama... 

Burp a.k.a Hazwan Anuar

p/s : jangan nakal-nakal k? hahaha~ doakan saya selamat sampai.. aminn~ I Love You All.. :) 4*4

13 kali Burp!!:

Botak said...

selamat sampai disana ye.. :D

ENTRI TERKINI:
PUTAR BELIT : GLADIATOR (2000)
2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!

misz FaTiN said...

selamat menjalani kehidupan sbg student balik.. hehe.. ^_^

Khairul Amry Mohamad Puad said...

jauh tu bro dari gombak ker ssri manjung. selatan utara. neway. selamat sampai k

+dieabella+ said...

ok selamat belajar!=)

Bulan said...

selamat belajar hazwan ;)

Izan Ishak said...

moga selamat semuanya ye...

**jgn lupa update n3 kalau ada kelapangan ye!

aienz nawawi said...

amin . semoga selmat smpai
hehek

baidewei selamat dtg ke perak
huhuhu

sukahaha said...

boleh tukar id jadi gombakpergi.blogspot.com dah hehe

maverick said...

selamat sampai...belajar rajin2...;p

NARDtheNERD said...

wahhhhh..
rinduu gopengg.
gopenghagen.
:))

She's retarded said...

study jangan tak study.

Afiq Bukhari said...

jgn nk selamat tinggal sgt la haha

~WaNniE~ said...

selamat menjadi pelajar..gud luck