Sunday, January 9, 2011

Home » » Festival Penis di Jepun

Festival Penis di Jepun



Salam bloggers!

haa~ harinih, aku terjumpa sesuatu yang sangat-sangat-sangat menarik untuk dikongsi dengan korang.. tengok tajuk pun dah tahu.. tajuk yang agak blue kan? ahaha.. kenapa lah diorang buat festival yang sebegini rupa? buatlah festival makan-makan ke? festival game ke? adelah faedahnya sedikit.. nih, festival penis  a.k.a festival phallic? ayoyo..




Kenapa diorang anjurkan festival macam nih? ini kerana, kepercayaan diorang yang percaya, menyembah tuhan seks untuk perlindungan dari penyakit seksual dari menjangkiti mereka.. seramai 300 orang yang memuja tuhan seks nih di Kawasaki,  Jepun.

Antara gambar yang aku jumpa menarik dekat web adalah macam nih~ :

seronok akak "COMEL" nih angkat benda tuh..



pinkish! :D



penisku lari gagah berani



gula-gula penis pon ade? 



sembah ye tok! jgn tak sembah! haha



tingg!! terpacak satu..

ayoyo.. macam-macam manusia punya kepercayaan nih.. apabila nafsu menguasai akal fikiran, situlah larinye akal yang waras untuk berfikir mana yang betul mana yang salah.. tak kira macam manelah diorang nih tunggang-langgang menyembah benda pink tuh.. kalau dah buat seks yang salah, bertukar-tukar pasangan ape semua.. kena juga..

p/s : perlukah festival nih oh?

11 kali Burp!!:

che'ila said...

jijik sungguh..ish.

Khairul Amry Mohamad Puad said...

ERRR...NAK KUTUK TAK BOLEH,SEBAB TU KAT JEPUN,KALAU KAT MAAYSIA AKU KUTUK..HEHE
TAPI SEBAGAI LAKI MALU GAK AKU...

areripe said...

jepun memang suka buat benda pelik, tapi negara depa still maju!

Izzan Salwana said...

Ohmygoddddddddddd!

Ujang9897 said...

gila

Burp said...

@che'ilaahh! sungguh straight to da face! :P

Burp said...

@Khairul Amry Mohamad Puad kahkah~ klu kat MY la.. mmg kena pangkah abis abisan..

Burp said...

@areripebetul! tah apo yg dorg pk pon xtaw

Burp said...

@Izzan Salwanatttiiidddakkk~ :P

Burp said...

@Ujang9897hahaha~ betul! gila! :P

yahaya said...

pesta untuk yang satu jenis lagi tak der ke..mcm mana bentuknya ..ye.