Sunday, January 9, 2011

Home » » Adidas oh Adidas...

Adidas oh Adidas...

brand paling stylo!


Salam bloggers!

Semalam, penat seharian keluar mencari dan membeli barang.. hajat aku nak beli kasut Adidas Ezeiro II, tak kesampain pula.. sedih, kecewa betul.. sebab apa? sebab dah 3 kedai yang berasingan aku pergi dengan member aku.. sampai ke malam mencari kasut tersebut.. tapi tak jumpa-jumpa jugak.. macam mane rupe kasut sampai aku tergila-gila sangat tuh?

Adidas Ezeiro II in
 haiyyaa~ lawa tersangat-sangat.. aku suka material dia.. best, tak macam kasut yang lain.. pastu aku tengok pula kat website Adidas.. ternampak pula Adidas Brodick.. pun lawa juga..

Adidas Brodick

haiiyaa lagi sekali.. mana satu pilihan hati? tapi aku berat dekat Ezeiro II.. huhu.. nih aku beli kasut semua disebabkan kasut aku kena CURI.. tah siapalah punya kerja.. langsung aku takde kasut nak ke kelas.. kuang hasam betul! tempanglah sape-sape yang amik kasut aku tuh.. kena langgar ke! doa orang yang teraniaya.. antara doa yang senang termakbul...

p/s : abehlaa duit PT aku.. hahaha

12 kali Burp!!:

Sayang Amirah said...

buatla solat hajat supaya ditemukan dengan kasut pilihan hati tersebut.

huhuu :P

~WaNniE~ said...

Buat solat istikarah....'
yang mana 1 pilihan kalbu

Izan Ishak said...

alahai kes kena curi lah ni ye. takpelah burp, doa org teraniaya mmg selalu dimakbulkan.

yg biru tu mmg smart je~

little cart00n said...

adidas mmg terbaik!
sebab tu org curi kasut burp!
semoga pencopek tu diberikan hidayah utk pulangkan kasut burp tu ya? :)

Zool Blogger said...

buat main futsall boleh tak?

Burp said...

@Sayang Amirahahahaha~ betul berat tuh.. :P

Burp said...

@~WaNniE~hahahaa~ ayoo~ kasut jer kot :P

Burp said...

@Izan Ishakhahaha~ betul tuh! tah kenapa kena curik tah~

Burp said...

@little cart00nhahaha~ tuh ar~ dh lame minat dh ngan adidas nih~ harap-harap begitulah.. :P

Burp said...

@Zool Bloggereziero tuh boleh la bwak main futsal.. brodick rasenye casual jer.. :P

+dieabella+ said...

haha..selamber jek doakn yg bukan2..tp pdn muke org tuh..sape suh curi kasut ko kan..=)

sha said...

brg2 kite pun kena curi..

em, kasut macamn ni ke nak bawa ke kelas? pakaian mcmna?

Minta maaf tak tau sb tmpt saya, pakaian formal aka kasut kena kasut hitam kulit tu.