Saturday, January 29, 2011

Home » » Cara-Cara Comelkan Motor Anda

Cara-Cara Comelkan Motor Anda



Salam bloggers...

Pertama sekali, Gongxi Fat Cai kepada Chinese yang ada di Malaysia nih.. :) dapat la limau free dari kedai-kedai yang menyambut CNY nih.. :) skang aku tengah cuti seminggu.. hehehe :)

Pastu, sorry kepada korang aku jarang blogwalking, sebab terlalu sibuk sem ini.. hehe.. banyak assigment semua dan hidup menjadi sangat-sangat tak teratur, jiwa kacau.. sorry tersangat-sangat :)

so ape cerita kali nih? haaa! aku terjumpa satu benda yang kelakar time aku kat Perak aritu.. motor korang ade ke benda nih? kalau motor korang ade benda nih, motor korang dah cukup comel.. :)




kejadian nih berlaku dekat depan Bank Islam dekat Bandar Universiti di Sri Iskandar.. :)


dari jauh ku pandang...




close up sket! :P



haaa! comelkan? motor korang ade ke?
haaa! amcam? bestkan? hahaha~ comel sangat motor nih.. owner yang bawak pon " comel " juge~ hahaha.. macam-macam skang nih...

p/s : nak beli la satu! :P