Monday, January 10, 2011

Home » Notis Karaoke Yang Kelakar

Notis Karaoke Yang Kelakar

Salam bloggers!

Bahasa Melayu.. bahasa kebangsaan kita, semua kaum kat Malaysia nih gunakan bahasa yang sama untuk berkomunikasi dan antara salah satu simbol perpaduan antara kita.. haha! skema plak! tapi ada kekadang yang kelakar apabila ayat dia macam tunggang-langgang.. hehehe.. tunggang-langgang yang macam mane? haa~ anda tengok sendiri laaa~ :P


taddaa!
notis nih aku dapat masa aku pergi karaoke jamban dekat Tesco Pengkalan kat Perak baru-baru nih.. aku yang tengah tunggu turn nak menyanyi, terbaca notis nih.. hahaha~ kelakar betul notis nih.. boleh korang spot yang mana tang kelakar dia? mungkin owner dia keliru cemane nak buat ayat yang sedap sedikit.. so main tepek, jadilah macam nih.. hahaha~

p/s : kalau korang takleh... korang tak kelakar arr~ :(

10 kali Burp!!:

wAwa wiNkiE said...

hik3~ kena blaja balik b.m dy tuh..
tesco 2 nak dkt jew ngn umah saye. x penah plak g karok jmban kt c2..huhu

Makiko Saba said...

haha..wah3x..i had to read several times before i can understand what was it all about...

PS. come read more interesting posts at my place

http://makiko-saba.blogspot.com

Shino said...

cm ayt x hbs bljr tatabahasa je...ahaha...

ShinoXyuna

Ujang9897 said...

bangla atau indon nie

Burp said...

@wAwa wiNkiEwah dekat ajer eh? mike nih org peghok jugee kee? :P

Burp said...

@Makiko Saba hahaha! well now u understand it~ :P

Burp said...

@Shinohahaha! ang tau xper.. member2 ak sume dh dok pakat gelak ape die tulis..

Burp said...

@Ujang9897owner dia cina la bro.. haha

luvYOU said...

tak faham..;'(..nak nanges la gini sbb tak faham....

hehe :)

Khairul Amry Mohamad Puad said...

itu olang memang talak pandai punyer...wakakaka...ok tak bahasa aku. hehehe