Monday, November 29, 2010

Home » » Air Mani Khinzir : Penawar Untuk Penyakit?

Air Mani Khinzir : Penawar Untuk Penyakit?


Salam and Evening Bloggers!

harinih ak nak share ngan korang, pasai kaitan dengan binatang pink yg comei lote nih (comei ker??) hahaha.. nama dia, khinzir a.k.a babi.. air mani binatang nih (ewwww!) dikatakan boleh mengubat penyakit.. hah! terkejut kan? kenapa binatang nih jugak dipilih.. sedangkan banyak lagi binatang yg ada kat bumi nih...



kajian nih telah dijalankan oleh saintis genetik Kanada percaya yang air mani babi adalah mujarab untuk membina hormon manusia.. tapi sanggupkah seseorang itu menelan air mani tersebut??..

salah seorang saintis tersebut, Francis Pothier dari Jabatan Sains Haiwan dari University Laval sedang cuba mengkaji air mani itu untuk digunakan dalam produk farmasiutikal..

dikatakan, selepas gen manusia digabungkan dengan sperma babi, gen tersebut boleh dikatakn melawan penyakit seperti penyakit paru-paru genetik,hemophilia, cystic fibrosis.. gen ini juga dikatakan boleh membantu dalam penghasilan sel darah merah dan ini baik dalam membantu pesakit yang sedang menjalani kimoterapi..

tapi kenapa babi? kenapa tak binatang lain? sebab sperma babi nih dikatakan murah,dan cepat diproses.. babi juga cepat hamil iaitu hanya memerlukan 3 bulan, 3 minggu dan 3 hari.. so dalam 6 bulan, babi akan mula nk memancut maninya.. dalam setahun jer, dh bleh dapat air mani babi, tapi kalau lembu, mereka kena tunggu selama satu tahun setengah baru leh dapat mani lembu..

air mani babi juga dikatakan lebih banyak dapat.. babi nih juga boleh dilatih untuk memancutkan mani mereka dengan satu alat yg senang.. video kat bawah nih contoh bagaimana nak dapatkan sperma dari babi..



ada juga pesakit yang risau untuk menggunakan produk dari sperma babi nih.. tapi dikatakan, lepas melalui proses yg kompleks.. ianya adalah ditelan-able.. ewww~! hahaha..

macam-macam yg dorang gunakan, kita sebagai umat Islam, tahu apakah hukum dari menggunakan apa-apa yang datang dari babi nih... najis MUGHALLAZAH.. iaitu najis berat... tapi Islam x pernah membebankan umat nya, sesungguh setiap persoalan dapat dijawab nanti.. :)

p/s : ewww! just.... ewwwwww~~


source : http://www.salon.com/health/sex/urge/bits/1999/10/26/pigsemen/print.html

20 kali Burp!!:

saiazuan said...

mak ai.. tah ape2 la si saintis ni pk..

Burp said...

bhahaha~ well~ banyak lagi produk dari binatang nih ajer~ cam lemak dier kekdang ada jugak digunakan... ewww~ hahaha

Ikemal said...

oh my god. a pic masturbating!

Burp said...

ikemal : Ripley's believe it or not!

Wan Gerrard said...

pergh giler la, tak boleh pakai ni~

Burp said...

wan : tau xper~ hahaha~ cari yg elok n halal sket laa~ :P

mis twit said...

masyaallah.. haram kalu kite umat islam gune!

Burp said...

mis twit : hahaha~ yaloo~ :)

Far8 budak baik said...

oink oink =P hahaha

Burp said...

far8 : hahaha~ krooh kroohh!!

nazihahisa said...

insyaAllah ada penawar lebih baik dari ini. ini smua ujian untuk kita ni. yang haram itu nyata, yang halal itu juga nyata

Burp said...

nazihahisa : sesungguhnya~ awak dapat 10 marakah atas speech anda! hahaha~ :)

Dayang said...

woo. euwwwww !! >.<

Fiqah Alias said...

uissshhh~ ade ke yg sanggup nk telan tu..??? huuiii...(~.~)

Burp said...

dayang : hahaha same la kite~~ ewwww! hahaha

fiqah : hahaha~ bg dorang itu perubatan~ :P

BeaN MorENo said...

ast5agfirullah...tapi mungkin ada penjelasan kot

Burp said...

bean : hahaha~ tuh cara dorang bro! dorang akan try pe sj yg dorang fkir best tuk buat perubatan.. kita sebgai umat Islam ada taboo nyer dan ade hikmah disebalik tiap taboo yg ada.. :)

tomatokering :) said...

ouh pulak..haha

*tak sanggup tgk video tu.haha ;)

Burp said...

tomato : hahahaha~ pleasee~ tgk la skali~~ pleaseeeeee~ hahaha

Akma said...

pengotor nyaa laa :|