Monday, June 6, 2011

Home » » Teringin Nak Jadi Macam Ainan Tasneem

Teringin Nak Jadi Macam Ainan Tasneem




Siapa yang tak kenal dengan cik Ainan Tasneem? beliau adalah salah seorang penyanyi yang meng-cover lagu orang.. suara pun sedap, first time tengok video dia adalah video dia nyanyi lagu Keluang Man, hahaha.. comel gilerr time dia nyanyi part "Keluang Man~ Keluang Man~ Keluang Mannnnnnnnnn~~".. cik Ainan Tasneem kita juga banyak lagi cover lagu-laguan yang lain..


tapi beberapa hari yang lalu, aku pula yang teringin nak jadi macam cik Ainan Tasneem kita nih.. oh no! bukan nak jadi perempuan, tapi nak jadi salah seorang penyanyi yang cover lagu artis lain.. yang typically, akan duduk di kerusi atau mana-mana port yang cantik or senonoh sket..dan duduk menghadap laptop yang ada webcam dalam mode recode.. senonoh means takdelah dalam bilik air.. haa! jangan terkejut kalau ada yang main gitar dalam bilik air, sebab memang ada.. bilik air adalah satu tempat yang best, sebab dia ada echo, tak caya pergi la test! cuba try!.. :p


tapi sedap ke suara? hahaha! memang tak lah.. dah berapa kali test dan memang tak sedap.. pitching ke laut Artik sana! hahaha.. tapi tuhlah.. teringin jugak nak buat.. nak nyanyi tapi sorok muka, haa~ sorok yang macam mane? yang macam nih~





hahaha! buat camtuh, kureng sket malu-maluan nya.. tengok laa nanti,.. ingat nak cover lagu "Dakmie - Yang Terindah" tapi lagu "Radiohead - Karma Police" pon best jugak.. hmm.. yang mane satu meh?....


p/s: sumbang-sumbing

4 kali Burp!!:

Bulan said...

ainan tasnem penah beli contact lens dgn bulan.eheee

Afiq Bukhari said...

eh sore ko sedapla, sync kot ngn gitar tiap kali perform heee

nuyuEna said...

wah..t dh jd mcm si ainan tu..jgn lupe ajar sy maen gitar..hehe...:)

Ad-Dien said...

jd blogger dah ler...toksah nyanyi ler....blogger pun ok dah ni..hehe

World of Ad-Dien (WADi)