Tuesday, April 5, 2011

Home » » Malam Itu Kami Terasa Mewah

Malam Itu Kami Terasa Mewah


Assalamualaikum kepada bloggers! =)

hari nih, saya nak berkongsi dengan anda semua tentang event yang terjadi pada malam 2/4/2011 tempoh hari! haha! pada malam 2/4/2011 tersebut, saya dan kawan-kawan terasa megah (megah ke?) terasa kaya ( padahal poket berhabuk) pada malam tuh.. ada apa dengan malam 2/4/2011 tempoh hari? haaa~




pada malam tu, sem 6 degree akaun kena organize satu dinner  untuk persatuan degree akaun, iaitu MoBAC.. haha.. skema betul ayat aku nih...

mewah sebab apa? sebab tema malam tuh punye pasal laa.. An Evening With Luxury.. ingat Dato' dan Datin punye majlis kah? no no no~ tapi kitorg punye event dinner jer malam tuh.. hehehe..

well, what you expect from dinner event? makan-makan sahaja kah? haiyyaa! kalau makan jer, baik pergi kedai mamak ramai-ramai~ lecturer open table~ hehehe.. macam-macam aktiviti yang kitorg buat untuk dinner tuh.. bak kata blogger, Syuk Chen, yang jugak student degree akaun, tapi sem 5~ :P dia kate, dinner nih dinner nih adalah aktiviti snapping picture! ahaha! betul! kat bawah nih adalah serba sedikit gambar time dinner arituh.. :)


ketibaan VIP
pecah-pecah AIS.. gimik perasmian

sem 8 punya student

sem 5 punye student~ Syuk Chen~ anda comel~ =P

persembahan dari part 4

AJK-AJK yang berdedikasi (yg lagi!!)

hoyeahhh! live band! part paling best, sebab saya main malam tuh! :P

buat medley dengan lecturer

a surprise birthday party.. hmm~ nih yg xpernah dibuat org lagi..

main lagu "Sejati"



food presentation
well~ dalam dua dinner yang pernah saya involved, yang nih rasa sangat puas hati.. sebab ramai yang happy time tuh.. so apabila buat kerja, tgk org happy, peh! puas! hilang rase penat tuh... :)

dan lastly! tak lengkap laaa xde video show malam tuh (nak tunjuk juuggakk!) hahaha! terimalah! walaupun agak tah pehape, sebab nervous jamming depan orang ramai.. hahaha

hahaha! harap korang terhibur! (tak terhibur, pon xperlah~) hehehe! see you again next time! :D

p/s : maaf pada pengguna broadband! entry nih makan byk korang punya bandwidth.. T_____T

4 kali Burp!!:

Syuk Chen said...

oh, no!!! OMG!!! terpromote di siNI! ARTIS KAH DIRI INI? sile lempang diri sendiri.. (^_^)

http://syukchen.blogspot.com/2011/04/frog-pose.html

najihah sahami said...

waaa.....gmbar makanan xde ke wan?ehee

sue @ ela said...

tahniah...

Khairul Amry Mohamad Puad said...

memang grand broooo event ko niiii...sekai aku terasa teruja..eh eh eh... Syuk chen?comel?hehe