Sunday, April 24, 2011

Home » » Akhirnya... Fernando Torres Buka Akaun Gol....

Akhirnya... Fernando Torres Buka Akaun Gol....




Assalamualaikum bloggers!

hari nih nak buat entri pendek jer.. hehehe.. dah lame tak menaip blog nih.. hari ini dalam sejarah untuk kelab Chelsea.. kenapa? pada minit 84' ketika melawan West Ham United hari ni, pemain mereka yang paling mahal iaitu FERNANDO TORRES.. akhirnya, membuat gol peribadinya yang pertama..

pakcik tengok tadi ketika saat dia tendang bola tuh masuk.. bukan main bersorak lagi kat umah nih.. hahaha.. tolonglaa.. dah 5 bulan baru score satu gol.. dahlah harga kalahkan KLCC.. 50 million pound.. well, mungkin ada antara korang kate.." hak laah! baru satu gol~ kecoh! "

memang~ tapi cuba jikalau anda di tempat coach ataupun owner kelab yang dah bersusah payah membeli, tapi tak score satu gol pon.. mesti sakit hatikan~ hahaha.. tapi better than nothing bak kate omputih... hehehe.. gol tadi pon berjaya buatkan coach Chelsea, Ancelotti tersenyum lebar sekejap.. kalau tak, dia lah orang paling takde perasaan time gol..

tapi dorang celebrate tadi macam dah menang liga.. betul-betul lepas itu geram tengok Torres tak score-score dari Januari dulu.. hahaha.. now he has scored, harap score lagi laa yer pasnih En.Torres.. you're gonna replaced Didier Drogba someday.. its time for you to find your on form again.. (cakap omputih sekali sekala.. ) hehehe..

ok lah yer! saje nak merepek malam-malam before nak tido nih.. esok dah kena menghadap buku dan habiskan 12 chapters yang sedia terhidang.. hahaha..

p/s : selamat maju jaya kepada Chelsea~ hoyeahh! :p

2 kali Burp!!:

MéuzAngelo™ XXIII said...

beli mahal2 tapi baru skrg dpt score.. player kelab lain yg beli murah2 pun dh score main 2-3 game.. torres? hehe jgn marah :)

sukri ali said...

Yolah, memang Toreh tebaik kek mato den. *pui*