Saturday, October 30, 2010

Home » » Taktik Orang Kafir Menghina Islam~!

Taktik Orang Kafir Menghina Islam~!

Salam and Good Morning to all~


sedang elok ber-surfing kat FB, terjumpa plak 1 video dari kawan aku.. yg bagi ak terlalu melampau nk berjenaka and tak kena langsung pon lawaknyer... lawak yg boleh dikatakan paling PUKI sekali dalam dunia... knapa x? korg tgk la and nilaikan betape kurang ajarnyer org kafir nih kat kite... knape kite yg xcari gaduh, xmain2 kan agama org lain, tapi org lain suke sgt memainkan agama kita?... tekan la play dan anda tahu kenapa....




kurang ajar kan mereka? takde langsung sikap sensitif yg melekat kat kepala hotak mereka.. berfikir cam binatang.. tah2 binatang lagi elok... ak kecewa giler ble tgk video nih dgn adenyer selingan org ketawa... sedih ble tgk agama Islam kena hina mcm nih skali... :(

mmg kafir lahanat.... korg xkan selamat buat selama-lamanya.. bio Allah sahaja yg membalas buatan korg nih...

9 kali Burp!!:

Miss Fairladyjim said...

hurmmm ni yang jauh..yang kat dalam negara hina islam siap diberi penghargaan lagi...

GombakMali said...

miss : nk buat cane.. ramai org yg xsuke dgn Islam nih..

Aisyah AR said...

hurm.....dorg ni da makin berani...macam2...tuhan turunkan bala baru tahu..haa...

http://yoishme.blogspot.com

kerangRebus said...

haih..mcm2...nk maki hamun pon letih..kena wat tindakan menentang n halang mereka senyap2 ni,strategy2..haih

biskut said...

goblok!!!!

love rushas always!!! said...

teruk btl la...hurmmm

Sky8Men said...

dorng mmg CELAKA!!

Ann said...

teruk sungguh.........diorg igt agama islam mcm agama kristian lah tu..leh suka2 ati jer dpersendakan...

Tengku Izzurudin said...

btol3...
mmg dasar kafir laknatullah...
dorg mmg x tahu fikir la...
ish3..
kesimpulan 
bertaubat lah sebelum terlambat